Praire Girl Dress

Two of My Favorite Series

IMG_7268

Jeg er, som nævnt før, helt afhængig af serier når jeg slapper af lige i øjeblikket! Jeg har for nylig fået Netflix og derfor har jeg fået to nye favoritter, som jeg vil skrive lidt om i dag. Jeg har før lavet et indlæg om serier som I kan læse her. Men nok “snak”, here goes!

——–

I am, as I have said many time before, addicted to TV series when I relax at the moment! I recently got Netflix and therefore I have two new favorite shows which I will write about today. I have written a blog post on my favorite TV series before which you can read here. But enough “talk”, here goes!

modernfamilyseason2

castingGreenberg_120418_02_ABC_hr2400x1600

primetime-ratings-wednesday-9-26-12

modern-family-mothers-day-05

Modern Family er totalt yndlings lige for tiden! Den er SÅ sjov, og jeg elsker historierne, humoren og karaktererne! Skuespillerne er simpelthen helt fantastiske, og jeg bliver så glad, sommetider rørt, af at se den serie! Mine yndlingskarakterer TROR jeg er Manny og Gloria. De er simpelthen så søde og geniale, og jeg elsker Gloria og Jays kemi. Det er virkelig en feel-good serie, og den er meget gennemtænkt, og jeg elsker især hvordan de refererer til tidligere episoder, og man ser klip fra flashbacks når de taler om ting der er sket engang.

Serien handler om den ældre, velhavende, og inderst inde meget kærlige, Jay, som er gift med den unge, smukke Gloria fra Columbien med et vildt temperament. Hun har sønnen Manny, der opfører sig som en til tider voksen mand, fra et tidligere forhold. Jay har to børn, Claire, kontrolfreak og hjemmegående husmor,  der er gift med Phil, som via slang prøver at være den seje, ung-med-de-unge-far, og sammen har de den totalt trodsige teenage-datter Haley, en yngre, og meget intelligent, datter Alex, og den lidt naive søn Luke. Claires bror Mitchell, som er advokat, danner par med eksentriske Cam, og sammen har de adoptivdatteren Lily. Man følger i serien de tre familier kæmpe med hver deres problemer, men også alle sammen.

Jeg ELSKER den serie. Afsnittene er forholdsvis korte, og lette og hyggelige. Det er en dejlig serie som også er smuk og rørende, og som sagt ekstremt sjov. Den er bare perfekt, og det er rart med en ny, sjov serie man kan se når man bare vil koble af!

——–

Modern Family is my favorite show at the moment! It is SO funny and I love the storyline, the humor and the characters! The actors are amazing and this series really makes me happy and touches me! My favorite characters are probably Gloria and Manny. They are so sweet and brilliant and I also love the chemistry between Gloria and Jay. It is really a feel-good series and it is very thought through. I especially love how they refer to earlier episodes and how they show flashbacks when they are talking about things that happened in the past.

The series is about the older, wealthy and also very lovable and loving Jay who is married to the young, hot, beautiful Gloria from Columbia with a crazy temper. She has a son called Manny, who acts like a grown-up, whom she has with her ex husband. Jay has a daughter, Claire, control freak and stay-at-home-mum, who is married to Phil, who thinks that he can be the cool, young-with-the-young-dad by using slang, and together they have the superficial teenage daughter Haley, a younger, and very intelligent, daughter, Alex, and the slightly naive son Luke. Claire’s brother, and Jay’s son, Mitchell, who is a lawyer, is a couple with the eccentric Cam, and together they have  adopted Lily. In the series we follow the three families with all their different struggles, but also see them all together.

I LOVE that series. The episodes are pretty short, light and happy. It is an amazing show which is also beautiful and touching and, as previously stated, extremely funny! It is just perfect and it is nice with a new, funny series to watch when you just want to unwind!

ORANGE

o-ORANGE-IS-THE-NEW-BLACK-facebook

o-LAURA-PREPON-ORANGE-IS-THE-NEW-BLACK-THAT-70S-SHOW-facebook

Orange Is the New Black er en anderledes, super spændende serie, som også er sjov, og med et bredt, interessant og meget specielt karaktergalleri. Jeg er vild med, at den faktisk også får én til at tænke over nogle ting, og ulig Modern Family forelsker man sig ikke i alle personerne, men bliver til gengæld så super irriteret og vred på mange af dem! Men på en fed måde! En af tingene jeg elsker mest ved denne serie er de mange forskellige skæbner og personligheder, og de meget gennemtænkte baggrundshistorier.

Serien handler om Piper, som er lykkeligt forlovet med Larry og lever et skønt liv, men som på grund af en forbrydelse hun har begået for år tilbage, da hun var i et forhold med en kvinde der var narkosmugler, ender i kvindefængsel. Man følger hende, og oplever hvordan hendes forhold til verdenen uden for ændrer sig, og hvordan hun kæmper for at få plads i fængslets hierarki, hvor der er mange specielle personligheder. Desuden er vi så heldige, at vi i hvert afsnit får baggrundshistorie om hver enkelt karakter, lige fra den lesbiske drug-addict, den morderiske ældre kvinde, den ekstremt kristne meth-addict, til damefrisøren der før var en mand, og hvordan de endte i fængsel.

Det er en virkelig spændende serie, som er super sjov, tragisk og spændende! Jeg elsker idéen om et fængsel, og jeg elsker hvordan de altid formår at rykke på tingene og sætte karakterer sammen som gør serien interessant. Desuden er skuespillerne helt fantastiske!

——–

Orange Is the New Black is a different, extremely interesting series which is also funny and with a broad, interesting and very special character gallery. I love that it actually makes you think about some things, and unlike Modern Family you do not fall in love with all the characters, but get super annoyed and angry with many of them! But in a good way! One of the things I love the most about this series is the many different fates and personalities and the very thought-through background stories.

The series is about Piper, who is happily engaged to Larry and lives a great life, but because of a crime she made years ago, when she was in a relationship with a female drug smuggler, ends up in prison. We follow her as her relationship to the world outside of prison changes and how she fights to survive and have respect in the prison with all the different persons. We are also lucky to get a background story on each character in every episode, from the lesbian drug-addict, the crazy old lady, the extremely Christian meth-addict, to the hairdresser who used to be a man, and how they ended up in prison.

It is a really interesting series which is also very funny, tragic and catchy! I love the idea of a prison and I love how they always manage to get a move on things and put characters together who makes the show really interesting. The actor and actresses are also extremely talented!

Signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Praire Girl Dress