Wild Horses Dress

Flower Table

IMG_7470

IMG_7474

IMG_7481

IMG_7493

IMG_7490

IMG_7494

IMG_7486

IMG_7479

Jeg har glædet mig til at vise jer dette fine blomsterbord! Det betyder enormt meget for mig, da det er et jeg har arvet fra min Farmor. Porcelænsfiguren der står nederst er også fra min farmor, jeg og mine søskende fik en hver da hun sov ind, og jeg fik min fordi jeg elskede vores gamle hund, Havana, så meget <3 Jeg synes det er sådan et smukt bord. Jeg har dog valgt at bruge det til mine parfumer i stedet for blomster, da det passede så fint ind i mit soveværelse. Jeg elsker at det er blevet lidt slidt, men samtidig ser så romantisk ud, jeg synes det er sådan en fin kontrast. Jeg elsker også glaspladerner og teksturen på dem, og de snørklede detaljer OG især de fine blomster i midten! Jeg er så glad for det bord <3

Jeg beklager jeg ikke fik skrevet dette indlæg i mandags, men jeg har haft frygteligt hold i nakken, så har forsøgt ikke at bruge min computer, da jeg ikke ville overanstrenge min nakke. Jeg er gået i gang med min Bachelor, så hvis jeg ikke får skrevet en enkelt dag er derfor, men jeg håber at få tid til nogle gode indlæg alligevel! <3

——–

I have been looking forward to showing you this beautiful flower table! It means a lot to me since I inherited it from my Grandmother. The porcelain figure on the bottom shelf is also from my Grandmother, me and my siblings had one each when she passed and I got mine because of how much I loved our old dog, Havana, so much <3 I think it is such a beautiful table. I have chosen to use if for my perfumes instead of flowers as it looked so cute in my bedroom. I love that it is a little worn but that it looks really romantic too, I think it is a beautiful contrast. I love the glass shelves and the texture on them and the swirly details AND especially the pretty flowers in the middle! I am so happy with this table <3

I am sorry I did not get to write this post on Monday but I have had a terrible crick in my neck so I have tried to spend as little time on my computer as possible so I would not overstrain my neck. I have started on my Bachelor so if I am missing a blog post one day it is because of that, but I do hope I will have the time for some good posts anyway!

Signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Wild Horses Dress