Light Bohemian Royale

Lavender Candle

IMG_6685

IMG_6687

IMG_6689

IMG_6690

IMG_6691

Boligindlægget blev lige én dag forsinket <3 Har I også lagt mærke til, at det er blevet meget koldere, mørkere, dagene er blevet kortere, og man har bare lyst til at hygge derhjemme under dynen med en varm kop te? Sådan har jeg det i hvert fald, og derfor synes jeg, at denne ting passer perfekt til lige netop disse dage: Nemlig et lækkert, stort, velduftende duftlys! Jeg købte i sidste uge en Ole Henriksen gaveæske fra Cocopanda.dk, og fordi jeg købte over et vist beløb, fik jeg et duftlys med i købet med rigtig god rabat. Lyset koster 250 kr., men jeg fik det for 53 kr., og lige nu er der endnu mere rabat at hente på Cocopanda. Også på Ole Henriksen produkterne jeg købte, som jeg vil skrive mere om i morgen. Jeg har før bestilt fra Cocopanda, det er blandt andet der jeg køber mine Kevin Murphy hårprodukter, som jeg har skrevet lidt om i mit hårindlæg her. Jeg synes de har sådan nogle fantastiske tilbud, og altid hurtig fragt, så det kan klart anbefales at bestille derfra! (Det her indlæg er ikke sponsoreret, jeg kan bare rigtig godt lide Cocopanda!)

Jeg valgte duftlyset “Purple Lavender” fra Shela’s, og man får det i den smukkeste gaveæske, som jeg også må indrømme var noget af det, jeg faldt for ved det! Elsker det lilla mønster med gulddetaljerne, jeg synes det er så smukt! Den gaveæske skal helt klart gemmes og bruges for en eller anden form for pynt/opbevaring. Selve lyset er stort, og har en kraftig, men lækker duft af lavendel, som er en af mine yndlingsdufte. Lavendel kan virke afstressende og afslappende, og jeg elsker også at bruge lavendel bodylotion fra The Bodyshop om vinteren, om aftenen efter et varmt bad. Lavendel er bare en god duft til de køligere tider, hvor man har brug for at afstresse hygge og forkæle sig selv.

Alle duftlysene finder I her. Der er så mange dufte jeg gerne vil prøve også, blandt andet kunne jeg godt forestille mig, at “Blue Water” dufter fantastisk og frisk, så det tror jeg, at jeg må købe på et tidspunkt! Og jeg som ellers ikke er til duftlys!

Signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Light Bohemian Royale