Hair Care

Chai Latte

IMG_6644

IMG_6649

IMG_6629

IMG_6635

Jeg ELSKER Chai Latte! Jeg elsker især det man kan købe på caféer og i 7/11. Det er for det meste af mærket David Rio, men eftersom det er en lidt pebret pris, prøver jeg hele tiden, at finde alternativer, og Fredsteds Chai Latte er helt klart det bedste jeg indtil videre har smagt! Man kan få det i flere varianter, men jeg har kun prøvet disse to, og de smager helt fantastisk! Den krydrede er rigtig lækker til de kolde vinteraftener, og passer især perfekt til julemåneden. Den grønne er også fantastisk, og på grund af smagen af citrongræs er den mere frisk i det. De koster 35 kr., og i hver pakke er der ti “sticks” (de er pakket ind som rør) med pulver i. Jeg tilsætter en smule kogt vand, og mest varm mælk.

Jeg synes de er bedst hvis man har et stort krus, da der er meget pulver i hver stick. Jeg bruger altid mit SÅ fine krus med Marie fra Aristocats på. Fik det i fødselsdagsgave af min søde kæreste, fordi jeg hedder Nora Marie (og fordi jeg ELSKER Disney). Er SÅ glad for det, og jeg elsker at det er så stort! Det er købt i Disney butikken på Strøget.

I øvrigt undskylder jeg for manglende blogging. Jeg har haft rigtig travlt i weekenden, da jeg har tømt hus med min familie, og i mandags startede jeg som vikar i den vuggestue jeg før har arbejdet i, hvor jeg skal være mandag, tirsdag og onsdag hver uge i en måned! Så skønt. Men jeg har derfor været lidt træt, da jeg jo også er i gang med min linjefagseksamen i øjeblikket. Derfor et lidt forsinket bolig-indlæg (det vil jeg tælle dette som), som skulle have været skrevet i mandags. Håber I kunne lide det, der kommer rigtig mange spændende indlæg de kommende dage, blandt andet om mit smukke ur, smykker, hudpleje, outfit, efterårs/vinter-musthaves og nyt tøj <3

Signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hair Care