Cirkelpigen

Top Three TV Series

IMG_6374

Jeg har længe villet skrive et indlæg om mine yndlings TV serier! Jeg elsker serier, fordi man ikke forpligter sig lige så længe som hvis man ser film, hvilket gør, at man altid lige kan finde tid i hverdagen til et enkelt afsnit. Man får desuden meget mere indblik i hver enkelt karakters udvikling, hvilket er noget af det jeg personligt synes er mest spændende i serier og film. Jeg har nok ikke den mest pigede smag i serier, altså jeg elsker da også Sex and The City og Gossip Girl, men disse er mine ultimative favoritter:

GoT1

GoT2

GoT3

Ja, jeg er også med på GoT-vognen! Det har jeg været lige fra serien startede. Jeg hører mange sige, at de ikke vil se den fordi den er så “hypet”. Og hold nu op, hvor de snyder sig selv! Nogle gange er der en GOD grund til at serier/film/sange osv. bliver så populære. Og her er det uden tvivl velfortjent! Denne serie er så genial, og jeg vil KLART anbefale alle der endnu ikke har set den, at gå i gang NU! For den vil ikke skuffe, det lover jeg!

Game of Thrones finder sted på Westeros og Essos, to fiktive kontinenter, hvor man følger de mest magtfulde familiers kamp om tronen efter kongens fald. I deres verden kan sommer og vinter vare op til flere år, og vinteren er på vej, hvilket bringer større trusler end krigen om tronen. De største familier man følger er Starks, Lannisters og Targaryens. Igennem serien følger man de spændende karakterers udvikling og kamp for overlevelse og magt. Man får både lov til at se blod, hævn, sex, kærlighed, drager og ulve. Jeg vil ikke skrive for meget, fordi den virkelig bare skal ses, og det er fedest uden nogle spoilers!

Det, jeg elsker ved denne serie, er at den er SÅ uforudsigelig og spændende! Der er ALDRIG nogen serie eller film der før har formået at rive mig så meget med, og gøre mig så vred, ked af det, chokeret, glad, lykkelig og forarget som denne serie! Der er det hele med, og det er så fantastisk at følge hver karakters udvikling, og reaktioner på de store ting der sker i magtkampen. Skuespillerne er desuden SÅ dygtige, og musikken, landskaberne, kostumerne, stemningen og ALT det andet spiller bare!

Serien er indtil videre fire sæsoner lang, og er bygget over romanerne af George R. R. Martin. Sæson fem kommer i april 2015, og der kommer højst sandsynligt syv bøger i alt, hvilket betyder syv eller otte sæsoner af serien. Den er produceret af HBO, og kan ses på HBO Nordic, hvilket koster 80 kr. om måneden. Det fede ved HBO Nordic er, at afsnittene kommer ud lige så snart de har haft premiere i USA. Så man skal altså ikke vente flere dage før man kan se de nyeste afsnit!

———————————————————————–

TD1

TD2

TD3

True Detective er desværre en serie meget få af dem jeg kender har hørt om. Det er en skam, for den er fantastisk! Den er utrolig spændende, både selve historien, men også psykologisk, i forhold til de to hovedroller.

Serien har de geniale skuespillere Matthew McConaughey og Woody Harrelson som hovedroller. De spiller de to detectives, Rustin Cohle og Martin Hart, der efterforsker et meget specielt rituelt mord på en tidligere prostitueret. Desuden bakser de hver især med personlige problemer i forhold til misbrug og problemer i ægteskabet. I serien er der cuttet mellem nutid, hvor de, år efter deres arbejde, bliver udspurgt om deres efterforskning, og datid, da deres efterforskning var i gang.

Serien har en genial kobling mellem nutid og datid, og er skruet perfekt sammen i en blanding af karaktererne der nu, år senere, fortæller om efterforskningen, og flashbacks fra denne. Det giver spænding og meget psykologisk indsigt, at få lov til at høre de to detectives tale om det. Skuespillet er fuldstændig eminent, og især Matthew McConaughey har fået meget ros for sin portrættering af Cohle.

Der er kun én sæson indtil videre, med otte afsnit, hvilket gør serien meget overskuelig at gå i gang med. Det var meningen at der kun skulle være denne ene sæson, men der er nu snak om sæson to, hvilket jeg er yderst tilfreds med! True Detectives kan også ses på HBO.

————————————————————————-

BB1

BB2

BB3

The Big Bang Theory er en sitcom som startede i 2007, og siden er blevet super populær. Der bliver stadig filmet afsnit. Serien handler om fire socialt akavede, “nørdede” fyre, og er super fed hvis man selv har en lille “nørd” i sig, som jeg er stolt af at sige at jeg har!

Den handler som nævnt om de fire venner Leonard, Sheldon, Howard og Raj, der arbejder som henholdsvis fysikere, astrofysiker og maskiningeniør. Man møder dem den dag den søde Penny flytter ind over for Leonard og Sheldon, hvilket vender op og ned på deres ellers fastlagte rutiner. Fyrene elsker superhelte, tegneserier, Star Wars, Star Trek, Ringenes Herre, og alle de andre film/bøger/spil/tegneserie hvor der følger et stort fandom med. Man følger dem i deres nørdede hverdag, og hepper på dem når de har tager til conventions med fede kostumer, prøver at få succes på arbejdet og forsøger sig med piger! Man kan faktisk ikke andet end at heppe på dem!

Jeg elsker denne serie fordi den er så sjov og sød. Man bliver helt forelsket i de skøre, lidt skæve karakterer, og man sagtens kende de typer der bliver portrætteret, hvilket er super fedt, fordi det ikke er typer man normalt ser som hovedpersoner i serier! Jeg er selv lidt nørdet og elsker superhelte, tegneserier og Star Wars, og det gør bare serien så meget federe, at vennerne også er nørdede omkring de ting. Desuden er Penny, som er deres første rigtige veninde, SÅ sød, og man kan ikke andet end at elske hende!

Serien kører lige i øjeblikket på Kanal 5, og er en super hyggelig og sjov serie hvis man har brug for at slappe af og grine, uden at skulle forholde sig til for meget! Det jeg bedst kan lide ved serien er klart de fantastisk søde karakterer, og deres udvikling!

———————————————————————–

Signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cirkelpigen