Havana Crochet Mini

Madagascan Vanilla Flower

IMG_6467

IMG_6468

IMG_6475

IMG_6483

I dag vil jeg vise jer en af mine yndlingsparfumer! Jeg har tre favoritter, og denne er en af dem jeg bruger hver/hver anden dag, fordi jeg bare er så vild med den! Den hedder “Madagascan Vanilla Flower” og er fra The Body Shop. Den koster 195 kr. for 50 ml, hvilket er rigtig billigt for sådan en skøn parfume. Jeg elsker og har altid elsket duften af vanilje, og det er nok også derfor denne faldt lige i min smag. Det gode ved denne er dog, at den ikke bliver så vammel som andre vaniljedufte godt kan gå hen at blive, fordi den, som det også ligger i navnet, også dufter af friske blomster. Duften af blomster giver et perfekt, frisk pust til den skønne, runde vaniljeduft, og det er virkelig en perfekt kombination. Duften bliver på kroppen længe, og sætter sig som en fin, lille diskret duft. Desuden er flasken SÅ fin og smuk, hvilket virkelig er et bonus. Jeg er på min snart tredje flaske af disse, og jeg er stadig ikke træt af den! Parfumen kan købes på The Body Shops webshop og i deres butikker.

———————————————————–

Today I want to show you one of my favorite perfumes! I have three favorites, and I love this one so much that I use it every day/every other day! It is called “Madagascan Vanilla Flower” and it is from The Body Shop. It costs 195 DKK per 50 ml which is really cheap for such an amazing perfume. I have always loves the scent of vanilla, and that is probably also why this perfume was perfect for me. The good thing about the scent is that it does not get too much like other vanilla perfumes can, because it, as you can tell from the name, also smells like fresh flowers. The scent of flowers gives it a perfect, fresh note which is a perfect combination to the round and sweet vanilla scent. The scent stays on my body for a long time and feels light and discreet. The bottle is also a plus because it is SO beautiful and cute. I am almost done with my third bottle of these and I am still not tired of it! This perfume can be bought at The Body Shop’s webshop.

Signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Havana Crochet Mini