Madagascan Vanilla Flower

Kay Bojesen

3

4

2

1

via Kay Bojesen Denmark

Så er det mandag igen, og ovenpå en begivenhedsrig weekend, hvor jeg har holdt fødselsdagsfest i lørdags for alle mine bedste venner, og derfor stadig har tømmermænd i dag, er jeg glad for at have tid til at blogge igen! Jeg vil skrive mere om min fest en af de kommende dage. Eftersom det er mandag i dag er det selvfølgelig et bolig-indlæg om et emne jeg længe har villet skrive om!

Er jeg den eneste der er helt forelsket i Kay Bojesens fine dyr? Jeg har længe beundret dem, og jeg elsker især Elefanten og Turtelduerne. Jeg er vild med, at de er i træ og at de ikke er malet som de andre dyr, da det giver et mere rustikt look som jeg synes er virkelig fint!

Kay Bojesen blev født i 1886 og døde i 1958. Han begyndte at lave trædyr da han i 1919 fik sønnen Otto og blev gift, og den dag i dag er de stadig utrolig populære og ikoniske. De er virkelig tidsløse, og passer ind i både stuer og på børneværelser. Han gik efter, at gøre trælegetøjet enkelt, solidt og inspirere børn til leg.  Kay Bojesens butik i Bredgade lukkede i 1990, og hans designs blev ikke længere produceret. Nu har hans børnebørn dog givet Rosendahl Design Group æren af, at få lov til at producere hans smukke dyr.

Som nævnt er jeg vild med Elefanten og Turtelduerne. Men hvis jeg skulle vælge en, må det blive Elefanten. Jeg synes den er så fin, og jeg ville elske at have nogle af de fine træfigurer stående i vinduet.

Signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Madagascan Vanilla Flower